Skip to main content

Poster CityKids

CityKids is een Medische Kindzorg Instelling en biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een beperking en/of verpleegkundige zorgvraag. CityKids heeft vestigingen in 3 regio’s in Nederland: Rijnmond, Haaglanden en de Zuid-Hollandse eilanden. CityKids is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. Binnenkort start CityKids in samenwerking met Albeda Zorgcollege Rotterdam een eigen BBL opleidingsklas. Na een sollicitatieprocedure start men met 4 dagen werk binnen één van de locaties van CityKids en gaat men één dag naar school binnen Albeda Zorgcollege. Iedere nieuwe medewerker in opleiding heeft een collega die werkzaam is in hetzelfde functiegebied en die vanuit de praktijk zorgt voor de juiste ondersteuning. Voor de promotie van deze opleiding heb ik onder andere deze poster ontworpen.

Geef een reactie