Skip to main content

Logo en ikonen Future Proof Cannabis

Recent heb ik voor Future Proof Cannabis het logo en een zestal ikonen mogen ontwerpen. Het Nederlandse techbedrijf Future Proof Cannabis biedt de meest geavanceerde luchtzuiveringstechnologie binnen de cannabisindustrie, zonder compromissen te sluiten op het gebied van onderhoud, energieverbruik en degradatie. Zij werken alleen met next level kwekers. Voor de goede orde: uiteraard gaat dit alleen om legale kweek van cannabis, onder andere voor gezondheids- en medicinale toepassingen. Vandaag de dag is Future Proof Cannabis het enige bedrijf ter wereld dat professionele cannabiskwekers kan helpen met hun geur- en vergunningsproblemen, gecombineerd met betere opbrengstresultaten en lagere operationele kosten. Dit is uniek te noemen! Daar blijft het niet bij. De komende jaren zal Future Proof Cannabis hun unieke oplossingen leveren in heel Noord-Amerika en 6 landen in Europa. Om nog meer telers naar een hoger niveau te tillen.

futureproofcannabis.com

Geef een reactie