Skip to main content

Website Flora Flies

Gisteren is de nieuwe website van Flora Flies online gegaan. Fleur is een digitale nomad. Na haar studie stapte ze in haar uppie op het vliegtuig naar Guatemala. Het was het begin van ruim een half jaar slow reizen door Midden-Amerika en Colombia. De zeiltocht van Colombia naar Panama was de ultieme afsluiter van een onvergetelijke reis. Dit was voor haar geen tussenjaar, want een master zou nooit volgen. Het was het begin van een way of living, die ze in haar jaren als twintiger omarmt. Op Instagram neemt ze je mee in haar dagelijkse zoektocht naar de juiste balans. En op deze nieuwe website, deelt ze uitgebreide tips voor de bestemmingen die ze heeft leren kennen. Want – slow reizen of niet – ze blijft altijd op zoek naar de leukste plekjes, met hier en daar een goede adrenalinekick. Momenteel vanuit Valencia, wat sinds september 2022 haar thuisbasis is.

floraflies.nl

Geef een reactie