Skip to main content

Online escape ervaring ‘……… .. ……’

Gisteren is de nieuwe online escape ervaring voor een grote Nederlandse financiële instelling online gegaan. Helaas kan en mag er inhoudelijk niets concreets over worden gedeeld. Deze online escape ervaring is geheel in het Nederlands en in het Engels te spelen en bevat verschillende puzzels die moeten worden opgelost om tot het einde te geraken. De puzzels zijn divers van opzet en mocht een speler er niet uit komen dan kunnen er hints worden opgevraagd of kan zelfs de puzzel worden ‘geskipped’. Dit levert echter wel straftijd op want  iedere speler zet een score neer waarbij  de speeltijd (en straftijd) van belang is. Het is dus verstandig niet teveel hints of skips te gebruiken om aan de bovenzijde van het scorebord te belanden… Alle puzzels zijn ontwikkeld in HTML5 en er zijn nergens invulvelden of andere ‘kwetsbaarheden’. Gezien de aard van de opdrachtgever was dit één van de (veiligheids)eisen.

Dit project is ontwikkeld in opdracht van en in nauwe samenwerking met Escape Gifts.

Geef een reactie