Skip to main content

Dashboard Yield.inc

Onlangs is het dashboard voor Yield.inc operationeel gegaan. In dit dashboard kunnen diverse gegevens worden ingevuld waarna er automatisch een PDF wordt gegenereerd met deze gegevens erin verwerkt. Op deze wijze wordt er een klantenvoorstel gemaakt, volledig in huisstijl en conform de wensen en eisen, zodat deze eenvoudig kan worden verzonden naar de klant. Dit zorgt voor een flink efficientie en consistentie-voordeel ten opzicht van andere manieren van het maken van voorstellen (via Word bijvoorbeeld).

Yield.inc is opgericht om vermogensbeheer beter aan te laten sluiten bij de tijd waar we in leven. Vermogensbeheer dat klaar is voor de toekomst. De toekomst van hun klanten en de toekomst van onze wereld. Door te investeren in bedrijven met oplossingen helpen ze hun klanten om hun vermogenswensen waar te maken. Ze hebben ruime ervaring in vermogensbeheer en begrijpen de complexiteit van beleggen als geen ander. Hun kennis en ervaring benutten ze graag om ingewikkelde keuzes uit handen te nemen. Zo bouwen ze samen aan verantwoord vermogen en zorgen ze voor vermogensrust.

Dit project heb ik ontwikkeld als onderdeel van het kernteam van Green Ivy; greenivy.nl

 

Geef een reactie