Skip to main content

Urenregistratie-dashboard Je Eigen Keus

Gisteren is het urenregistratie/dashboard van Je Eigen Keus in gebruik genomen. JEK -Je Eigen Keus is een kleinschalige praktijk en biedt begeleiding, coaching en ondersteuning aan kinderen, jongeren en jong volwassenen met een beperking (en hun netwerk). De begeleiding van de kinderen/jongeren/jong volwassenen kan gericht zijn op ontwikkeling, hulp bij opvoedingsvragen, omgaan met gedragsproblemen, ouderbegeleiding en groei naar zelfstandigheid. Ook bieden zij ondersteuning in structuur, toezicht en persoonlijke verzorging. Voor de urenregistratie van de behandelaars is een helder, eenvoudig en toegankelijk dashboard ontwikkeld waarin op een snelle en effectieve wijze de uren kunnen worden geregistreerd. Daarnaast biedt het dashboard voor het management eenvoudig overzicht op de kengetallen en status van de verschillende toewijzingen. Op deze wijze kan er snel en adequaat actie worden ondernomen indien nodig zoals bijvoorbeeld voor aanvraag van een verlenging. Het dashboard is modulair opgebouwd zodat deze in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

jeeigenkeus.nl

Geef een reactie