Skip to main content

Vernieuwde website Het Leefgoed

De vernieuwde website van Het Leefgoed is online gegaan. Leefgoed de Olifant is een inspirerende locatie voor meetings, workshops, huwelijk, feesten en evenementen. Op deze unieke plaats aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland treft men een groene en rustige omgeving met diverse ruimtes geschikt voor ieder soort evenement. Alle wenselijke faciliteiten, catering en persoonlijke service zijn aanwezig. In de nieuwe website is een duidelijke splitsing gemaakt tussen de twee doelgroepen: zakelijke gasten en particuliere gasten. Hierdoor wordt altijd de juiste informatie gepresenteerd en blijft de website overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Uiteraard ontbreken de fraaie sfeerbeelden van deze bijzondere locatie niet!

leefgoed.nl

Geef een reactie