Folders

Prijslijst/routekaartje en billboard Fiets aan Zee

Prijslijst/routekaartje en billboard Fiets aan Zee

Voor Fiets aan Zee, dé fietsverhuur van Renesse en omgeving, heb ik een prijslijst ontworpen met op de achterzijde de fietsroutes en -knooppunten van de omgeving. Hierdoor dient de prijslijst een tweeledig doel: informatief en praktisch. Tevens heb ik een tweetal billboard-ontwerpen gemaakt voor plaatsing op de locatie van de fietsverhuur. Hierdoor is al van verre te zien waar je moet zijn voor het huren van een fiets of hippe e-chopper!

Verhuurbrochure Rhijnhaeghe

Verhuurbrochure Rhijnhaeghe

Recent is de laatste hand gelegd aan de verhuurbrochure van Rhijnhaeghe. In Bunnik realiseert ontwikkelaar Sustay woonbuurt Rhijnhaeghe. Een kleinschalige nieuwbouwwijk waarin koop (alles reeds verkocht) en huur worden gecombineerd. Voor de (potentiële) huurders is een brochure ontwikkeld met daarin alle relevante informatie.

Flyer Sinterklaasfeest

Flyer Sinterklaasfeest

Stichting Pallieter en Bungelland organiseren een SINTERKLAASFEEST op maandag 18 november 2019. Dit gratis Sinterklaasfeest is voor gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek of gehandicapt kind. Tussen 9.00 - 20.00 uur is Bungelland Rotterdam exclusief toegankelijk voor iedereen die zich heeft aangemeld. Met veel plezier heb ik de flyer ontworpen.

Flyer Kids Wonderworld

Flyer Kids Wonderworld

Binnenkort rolt de nieuwe flyer voor Kids Wonderwold van de drukpers. Deze flyer is bestemd voor promotie van Kinderdagverblijf Dribbel, Kinderdagverblijf de Wereld en BSO de Batavier. Alle drie de locaties bevinden zich in het hartje van Rotterdam en bieden een liefdevolle, huiselijke omgeving voor kinderen. 

Flyer Het Kinderparadijs

Flyer Het Kinderparadijs

Binnenkort rolt de nieuwe flyer van Het Kinderparadijs van de drukpers. Kinderopvang & Buitenschoolse opvang (BSO) ‘Het Kinderparadijs’ is al langer dan 30 jaar een begrip op het gebied van professionele kinderopvang in de regio Capelle. Consistente kwaliteit, gecertificeerde pedagogische medewerkers en het creëren van een tweede-huis ervaring voor het kind zijn de kernwaarden. Ter promotie van de activiteiten is een A5-flyer ontwikkeld met daarop de kerninformatie van Het Kinderparadijs.

Flyer regenbuffer.nl - hansbouwstaal.nl

Flyer regenbuffer.nl - hansbouwstaal.nl

Onlangs heb ik voor regenbuffer.nl en hansbouwstaal.nl een flyer ontworpen waarbij voor beide websites een zijde van de flyer beschikbaar was. Ik heb voor een herkenbare vormgeving gekozen waarbij er wel duidelijk een onderscheid is in beide zijdes. De flyer wordt in een hoge oplage gedrukt om ook 'offline' promotie te kunnen maken voor deze beide websites.

Nieuwsbrief Anker Rotterdam

Nieuwsbrief Anker Rotterdam

Vandaag is de nieuwste nieuwsbrief van Anker Rotterdam afgerond. Anker Rotterdam is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en realiseren van complete verlichtings/installatie projecten. Om relaties te informeren over nieuwe producten, ontwikkelingen en acties wordt er regelmatig een nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief wordt zowel digitaal verstuurd als traditioneel afgedrukt en verstuurd per post. Met het ontwerp van de nieuwsbrief is hiermee uiteraard rekening gehouden. 

www.anker.nu

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden