Previous

Habitat for Humanity Around the World

Afgelopen week is de nieuwe online game van Habitat for Humanity  online gegaan. In Habitat Around the World gaat de speler de wereld rond door het bezoeken van negen landen. In ieder land wacht hem of haar een uitdagende opdracht. Op deze wijzen ontdekt de speler meer over Habitat for Humanity terwijl hij/zij leuke en interactieve puzzels oplost en internationaal vrijwilligerswerk ontdekt.

Habitat vindt dat iedereen recht heeft op een goed dak boven zijn hoofd. Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. Kinderen kunnen er veilig opgroeien, ouders krijgen meer kans om in hun eigen inkomen te voorzien. Met hu unieke aanpak creëren zij geen afhankelijkheid, maar kunnen de nieuwe huiseigenaren op eigen kracht bouwen aan hun toekomst en die van volgende generaties. Wereldwijd heeft Habitat sinds haar oprichting in 1976 al meer dan 35 miljoen mensen geholpen aan een thuis en een toekomst. Habitat is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Jaar:

2021

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden