Previous

Habitat Online Expedition

Het succes van de Nederlandse editie van de online expeditie van Habitat is ook bij de overige landen niet ongemerkt gebleven. En dat heeft erin geresulteerd dat ik ook voor andere landen een online expeditie mocht ontwikkelen. Op dit moment zijn er voor Groot-Brittannië en voor Ierland een online versie actief. In de Ierse versie zelfs met speciaal opgenomen video's waarin de verschillende expeditie-onderdelen worden toegelicht. In de eerste week van januari 2021 wordt de speciale EMEA-versie online gezet.

Op 15 december organiseert Habitat Nederland voor het eerst een live online crowdfunding event. In dit anderhalf uur durende event schakelen zij naar Nepal, Zambia en Oeganda waar hun  collega’s ter plaatse je alles vertellen over Habitats werk in hun land. De ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteren de avond en als deelnemer kun je live meepraten en al je vragen stellen aan de experts.

www.habitatonlineexpedition.org.uk
www.habitatonlineexpedition.ie

Jaar:

2020

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden