Skip to main content

Onderhoud-strippenkaart

Of INTERWEAVE nu je teksten herschrijft, nieuwtjes op je site plaatst of een nieuw onderdeel aan je site toevoegt, INTERWEAVE rekent hiervoor één tarief. INTERWEAVE gaat uit van een uurtarief van € 85,00. INTERWEAVE rekent voor een wijziging minimaal 15 minuten. Na iedere wijziging ontvang je een e-mail met een korte omschrijving van de wijziging en hoeveel tijd de wijziging heeft gekost. In overleg worden achteraf één keer per maand of per kwartaal de uren in rekening gebracht.

Heb je een specifieke klus? Dan kan ook in overleg met INTERWEAVE een vast bedrag worden afgesproken.

STRIPPENKAART

Heb je regelmatig terugkerende onderhoudswerkzaamheden en kan je een goede inschatting van het aantal uren maken, dan is het aantrekkelijk om te kiezen voor een strippenkaart. Het tarief bedraagt bij 20 strippen € 80,00 per uur en bij 200 strippen slechts € 65,00 per uur.

Gemakkelijk, snel en goedkoop
Hoe werkt een strippenkaart? Heel simpel. Je koopt vooraf een strippenkaart van bijvoorbeeld 20 strippen. Dit staat voor 5 uur website onderhoud. De strippenkaart kun je inzetten voor een tal van verschillende diensten.

Per wijziging worden de werkzaamheden op je strippenkaart 'afgestempeld'. Er wordt minimaal een strip per wijziging gerekend. Een strip staat voor 15 minuten onderhoud. Na iedere wijziging worden er een of meerdere strippen afgeboekt en ontvang je een e-mail met een korte omschrijving van de wijziging en hoeveel het tegoed bedraagt. Als je minder dan 4 strippen hebt, ontvang je een bericht zodat je op tijd een nieuwe strippenkaart kan kopen.

20 strippen

€ 400,00

5 uur á € 80,00

50 strippen

€ 937,50

12,5 uur á € 75,00

100 strippen

€ 1.750,00

25 uur á € 70,00

200 strippen

€ 3.000,00

50 uur á € 60,00

De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Ongebruikte strippen kunnen niet worden gerestitueerd.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Weet je niet welk pakket passend voor jou is?
Neem contact op om dit te bespreken.

Het onderhoudsabonnement bestaat uit:

 • Initiële optimalisatie
  Voordat het reguliere onderhoud start scan ik de website eerst op eventuele aanwezige veiligheidsproblemen en lossen deze op. Ook optimaliseer ik de bescherming tegen hackers.

 • Joomla updates/WordPress updates
  Binnen een serie van Joomla of WordPress verzorg ik de updates als er een nieuwe versie wordt uitgebracht. Joomla of Wordpress-upgrades (bijvoorbeeld van Joomla 2.x naar Joomla 3.x) vallen hier niet onder want daar komt net iets meer bij kijken.

 • Extensie updates
  De extensies die gebruik maken van het extensie update systeem, update ik naar de laatst beschikbare versie. Extensies zonder update systeem vallen onder het maatwerk-onderhoudsabonnement.

 • Opschonen en optimaliseren
  Ongebruikte en tijdelijke websitebestanden worden verwijderd. De database wordt opgeschoond en de database tabellen worden geoptimaliseerd. Zo blijft de website schoon en optimaal presteren.

 • Monitoring
  Mijn monitoringstools houden de website 24 uur per dag in de gaten, zo weet ik als eerste als een website niet functioneert of pagina's traag laden. Indien nodig kom ik in actie om problemen op te lossen.

 • Veiligheidsscan
  Ik controleer de website op veiligheidsproblemen en sporen pogingen tot hacken op. Waar nodig verbeter ik aan de hand van de analyses de veiligheid van de website.

 • Backups
  Het hebben van een website backup geeft altijd een prettig gevoel. Ik zorg ervoor dat recente backups van zowel de website als de database beschikbaar zijn. Deze worden op een aparte server beveiligd opgeslagen.

Neem contact met mij op voor het bestellen van een Joomla of Wordpress onderhoudsabonnement of het bespreken van de mogelijkheden voor een maatwerk onderhoudsabonnement.
Mail me, of bel me op 06 54 210 190.