Skip to main content

Functionaliteiten

Binnen Joomla en WordPress zijn vele functionaliteiten mogelijk. U moet hierbij denken aan een foto-gallery, gastenboek, weerbericht, kalender, databases, reserveringsmodules en nog veel meer. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan we hier kunnen weergeven.

Modulair?
Een site is modulair opgebouwd, d.w.z. de site is opgebouwd uit verschillende bouwstenen. Een functionaliteit zoals bijvoorbeeld een forum is een bouwsteen. Omdat alles los van elkaar is, zijn modules aan en uit te zetten of aan te passen zonder dat dat gevolgen heeft voor de andere modules.

Functionaliteit op maat
Voor vrijwel alles wat u zou willen op uw site is er wel een functionaliteit te vinden en als we er geen kunnen vinden die aansluit bij uw wensen kan ik deze voor u maken. De kosten hiervan hangen af van uw wensen, neem contact met mij op voor een prijsopgave. 

Websites

Geef een reactie