Skip to main content

Hepatitis C Plan 2015

Het Hepatitis C Plan is een onderdeel van AbbVie Care, een uniek, persoonlijk programma dat is ontwikkeld in samenspraak met patiënten en met zorgverleners. Doel is dat de patient, maar ook de zorgverlener, steeds begrijpelijke informatie en essentiële ondersteuning krijgt op het juiste moment tijdens het behandelingstraject. Hiervoor is een website ontwikkeld welke alleen toegang biedt aan geregistreerde patienten en zorgverleners. Voor de inlog wordt gebruik gemaakt van zogenaamde twee-weg verificatie hetgeen betekent dat de gebruiker nadat hij met gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingelogd een verificatiecode via SMS ontvangt en deze moet invoeren op de website. Op het moment dat de goede code is ingevuld, krijgt de gebruiker toegang. Zowel voor de patient als voor de zorgverlener is uitgebreide, persoonlijke informatie te vinden. Een zorgverlener vindt er informatie over de patienten die hij in behandeling heeft. Informatie voor de patient is beschikbaar in Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Frans, Russisch en Arabisch. De website is een samenwerking van AbbvieApotheekzorg en 24CARE.

Geef een reactie