Skip to main content

Website ROCT

Rebuild Organisation for Children in Turkey zet zich in voor de kinderen in Turkije die zijn getroffen door de aardbeving van 6 februari 2023. ROCT wil ze niet alleen laten met hun rugzak, gevuld met pijn en verdriet. Zij willen hun rugzak vullen met pennen, potloden, kleurplaten, lunchtrommels en schoolboeken. Dat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken om de schoolkosten, uniformen die ze moeten aanschaffen of om het zakcentje die ze tijdens de pauze willen uitgeven. ROCT wil ze op educatief gebied adopteren zodat wij ze een duwtje in de rug kunnen geven, vooral nu ze er alleen voor staan, naar een betere toekomst. De website geeft een toelichting over het doel van de stichting en uiteraard de mogelijkheid om lid te worden en zodoende de stichting financieel te ondersteunen. De website is beschikbaar in zes talen: Nederlands, Turks, Engels, Frans, Duits en Koerdisch.

Ik ben blij dat ik geheel belangeloos mijn steentje heb kunnen bijdragen door de website te mogen ontwikkelen en de webhosting te verzorgen.

roct.eu

Geef een reactie